tisdag 27 december 2011

Vardag igen

Så var det arbetsdag igen och jag skuttade inte direkt upp idag....
Jag har varit bättre i ryggen men fortfarande mycket ont. Har fått äta värktabletter hela dagen men kunde ta lite längre lunch så jag fick vila ryggen en stund.
Mannen min håller på att laga köttgryta (gott efter all julmaten!!) medan jag ligger som en säl i soffan och försöker hitta ett sätt att ligga på utan att det gör ont. Samtidigt som jag funderar på vad jag borde ha gjort....
Jag har kört ungarna på deras träningar och har tagit ett varv med dammsugaren men det är allt!
Längtar ofta efter att få slappa i soffan men inte kul när det inte är frivilligt... :(

Det har varit mycket jul här på bloggen sista tiden men nu börjar det dra sig mot Nyår istället. Funderade på allt som ska plockas ner och annat som ska upp (vill ha lite nytt förstås...) här hemma när jag "vankade" runt här innan. 
Hängde upp julkorten runt min "kom ihåg"-tavla så att man ser dem istället för att de hamnar i en hög. Jaa det finns faktiskt snälla vänner som skickar till oss fast vi är så dåliga på att skicka själva!Så kul med bilder på barn och valpar!

Eftersom jag inte kan åka till stan och shoppa som jag hade tänkt så får jag väl "nät-shoppa" istället. Handlar nästan bara linser på Internet men man kan ju alltid testa och det ska jag göra nu.

Ha en fin tisdagskväll!
Kram Suss


5 kommentarer:

 1. Tack snälla rara du för din fina kommentar hos mig:)

  Åh stackars dig, låter ingevidare..:( Hoppas du piggar på din lilla rygg snart igen!

  Ja snart är det nyår, hua va fort det går..!

  Ha en fin kväll
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 2. Men usch vad tråkigt med ond rygg... Men du ska INTE dammsuga, jag har hört att det är det värsta för en rygg!!! Jag håller tummarna för att det snart blir bättre!!! Små lugna promenader är det som gäller enligt "de som förstår sig på" onda ryggar :)))

  Fiffigt att hänga upp julkorten sådär, kanon!!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja nu var det vardag igen.. tiden går alldeles för fort ibland. Var längesen jag kikade in hos dig nu, jätte sött julkort på hundarna :) Hoppas du blir bättre i ryggen snart, Kram Tilda

  SvaraRadera
 4. Krya på dig, det kändes jobbigt. Men passa på att vila nu. Ha så bra så länge. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. oj oj din stackare att ha ont i ryggen är inte kul! Hur gick det med nätshoppingen? Själv köper jag väldigt mycket på nätet numer det är så bekvämt:) Stor kram!

  SvaraRadera