tisdag 20 december 2011

När granen föll.....

Igår kom jag faktiskt i säng i bra tid, så därför kom jag upp vid kvart i 5 idag. Kom då på att jag glömt att vattna granen (den dricker hur mycket som helst...) kvällen innan så jag gjorde det.
Vid klockan 5 stod jag och hundarna redo att gå ut och då hörde jag värsta skramlet för granen hade fallit omkull!!!
Min man fick snabbt skutta upp och hjälpa mig med att torka (den var ju precis nyvattnad...) och ställa den mot väggen så länge!


Jag var så envis med att jag skulle ha den i en korg så mannen min plockade isär en julgransfot som han ställde granen i men det höll inte riktigt.
Så idag har vi haft 2 lutande granar här på Sjuan :)).
Farfar kom förbi tidigare ikväll och han passade då på att hjälpa Thore så nu står den rak och fin i korgen igen, lite stabilare än innan... :).

Efter jobbet skjutsade jag Gustav till träningen i Landsbro. Det var ett riktigt snöoväder när vi åkte dit men det är såå vackert nu. Var ute en långrunda med doggisarna och man kan bara njuta. Tyvärr varar det ju inte länge till men vi får vara glada så länge snön ligger kvar...jag är det i alla fall!

Jag har också varit nere på stan och köpt de sista klapparna. Blev visst lite kompletteringar för att det skulle bli lika för alla tre....
Bara en liten sak kvar till deras julstrumpor.
Så här såg det utan när nästan alla kassarna kom fram:


Tänkte börja slå in i paket de som var kvar men jag väntar tills jag är hemma själv på torsdag så det inte är några nyfikna ungar i närheten ;).

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Kram Suss

2 kommentarer:

  1. Ja det är fullt upp nu för de flesta. Visst är det svårt att bestämma när man ska sluta handla till sina nära o kära. Har man köpt ett mer till en så måste man kompletera, men det går ju till en viss gräns eller hur. Ha så bra. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Hi hi jag håller med hemmet i min vrå det är svårt att sluta och jag känner igen mig så mycket i det du skriver! Idag skall jag iväg efter jobbet och fixa de sista klapparna:) vilken snäll make du har! Så fint det blev med granen där den står!
    Kram kram!

    SvaraRadera