lördag 30 maj 2015

Att ha ett bröllop att se fram emot....

Nope, inget altanhäng här idag. 
Inget bröllopsväder heller tyvärr. Men men det kommer bli en fantastik dag ändå. 
Kameran är nerpackad och jag hoppas på många fina bilder att gå igenom imorgon.

De här två är lite deppiga för att de inte kan ligga ute och för att matte och husse åker bort hela eftermiddagen och kvällen. Inga småhussar hemma och även mina föräldrar som brukar vara hundvakt är bortresta men idag har vi snälla grannar som ställer upp. Så de här två slipper vara ensamma hela tiden vi är borta.

Snart kommer vår skjuts.  Bröllopskvällen kan starta!
Ha en fin lördag!
KRAM
9 kommentarer:

 1. Ja, du det här vädret är inget skoj alls...............
  Roligare då att gå på bröllop.

  Ha en fin dag och kväll nu,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Ääääälskar bröllop, ingen fest gör en gladare. Kommer bli en fantastisk dag och kväll för er trots trist väder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Hoppas kvällen blir lyckad och trevlig !!
  Kramis bia

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det blir ett helt underbart bröllop och att ni har det jättetrevligt.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Åh, så kul med bröllop!! :-) Nästa vår ska jag också köpa en rhododendron, har alltid velat ha en... Jag gillar de vanliga lila bäst, men nu har jag sett så fina vita med svagt rosa.. så nu börjar jag tveka lite.. ;-) Vilken färg blir det på er?

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni hade det bra trots regnet. Så söta dina vovvar är. Klart de vill vara ute. Så är min vovve också. Ha en fin morsdag. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Vår lilla Larsson var själv väldigt mycket i fredags, då vi alla var borta på äventyr till och från morgon till kväll, och man får sååå dåligt samvete. Och gårdagens väder var ju inte bättre, då det bara blev några hundpromenader..
  Min kollegas son gifte sig också igår, och de fick också det bedrövliga vädret..... Det fullkomligt vräkte ner hela dagen!
  Lycka till nu med din nya datorn, och den där extra routern ska jag kolla upp. Var har du köpt den och vad är det för märke?
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 8. Hoppas att ni hade det supertrevligt!
  Och att vi får se en bild eller två=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 9. Vad roligt med bröllop. Så fina de var. Visst får man dåligt samvete om man lämnar sina fyrbenta vänner borta alltför länge. Kram Susanne

  SvaraRadera