lördag 6 juni 2015

Det överlevde!
Köpte ju en del växter för ett tag sedan, bl a ett fikonträd. Glömsk som jag är så missade jag att vattna både det och några andra växter. Det lilla olivträdet och de andra växterna klarade sig men fikonträdet tappade sina blad och det har länge sett ut som att det var kört med det där trädet. Jag har ändå haft en liten förhoppning och fortsatt att vattna det.

Och så igår så såg jag att det kommit lite grönt på det.
Jodå det överlevde nog i alla fall. Och nu ska jag inte glömma att vattna...

Förutom gympass och promenader så har det blivit en massa trädgårdsfix idag (vilken tid det tar att göra om i några land...). 
Nu ska jag åka halvvägs till Växjö för att möta äldste sonen med flickvän vid bussen. De kommer hem en sväng denna helgen. Ska bli så mysigt att träffa de igen, det var ju länge sen nu...

Önskar er en härlig lördags kväll!
KRAM
5 kommentarer:

 1. Kul att fikonträdet kom igen. Ha en fortsatt bra lörsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Haha, så där ser vårt fikonträd ut också, typ. Men det är massor med grönt på gång så det ser ut att bli jättefint så småningom!

  Ha en mysig kväll med sonen!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. I bland ska man ha tur....
  Önskar dig en fortsatt bra helg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Kul att få träffa sonen ;)).............mitt trädgårdsfix blir när vi flyttar ut till torpet...och då brukar det alltid bli bråda dagar, för jag vill ha allt
  fixat på än gång, haha....sån är jag....först ut med alla möbler...sen iväg och köpa sommarblommor (brukar vara rea efter midsommar )...men först tar vi studentfesten på fredag....kul men lite nervöst också ;))
  Kramis bia

  SvaraRadera
 5. Jag är likadan, hopplös på att komma ihåg vattenkannan...
  Hoppas ni haft en fin helg med son och flickvän på besök!
  Kram/Maria

  SvaraRadera