lördag 13 juni 2015

En viktig produkt just nu och en dag som berört.Idag har vi haft fint väder här och det har väl de flesta i detta avlånga land?
Hade planerat inne jobb men det sköt jag på. Efter morgonpromenaden åkte jag direkt till gymmet och körde mitt pass. Idiotiskt kan man tycka men efter mycket godsaker ett tag så försöker jag i alla fall hålla i med träningen.
Snabbfix inne men sen dess har jag varit ute, gäller verkligen att passa på när solen visar sig...Nåt som är väldigt viktigt för mig nu för tiden (slarvade när jag var yngre!) är att smörja in mig med solskyddsfaktor innan jag lägger mig i solen.
Jag använder dessa båda nu med solskyddsfaktor 30 och jag är väldigt nöjd med båda.
Hör av er på mailen om ni är intresserade av att beställa dessa produkter (eller andra produkter från Forever Living)?!


Idag har det varit en dag som berört. När vi kom upp på morgonen läste mannen min den tragiska nyheten på Aftonbladet att de hittat Lisa Holm död. Så fruktansvärt! Och jag lider så med föräldrarna.


Men det har ju också varit en stor dag för vår prins som gift sig med sin Sofia. Så vackert par och så mysigt med denna bröllopskänsla.


Nu doftar det gott från grillen här hemma. Middagsdags snart. Sen blir det "jobb" vid datorn ikväll. 

Vad har ni haft för er denna fina lördag? 
KRAM

4 kommentarer:

 1. Det är så tragiskt vad som hänt Lisa Holm, jag förstår inte detta meningslösa våld. Att ett liv inte är värt något alls.
  Vackert prinsbröllop, jag kollade på datorn på altanen innan regnet kom.
  Ha en mysig kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. En sorglig och glädjens dag..... Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så fruktansvärt att ett ungt liv blev släckt på det viset! Usch, hur kan man?!?!

  Jag brukar också smörja in mig. Känns viktigt numera. Och bröllopet ja, så vackert. Jag var ute en del i trädgården på dagen, men sen satt jag som klistrad. Så coolt bröllop!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Jag satt spikad fram för Tv:n i går ;)).....så himla fint par dom är Sofia och Carl Philip ;).....solen sken på dotterns studentdag...och varmt var
  det också....idag har vi regn och kyligt....när ska sommaren komma för att stanna egentligen ??
  Kram bia

  SvaraRadera