tisdag 16 juni 2015

Yeah!

Så glad jag blev när det kom knoppar på vår rhododendron. Den överlevde flytten. Och nästan lite stolt blev jag att jag klarat av att hålla den vid liv efter flytten...
Den bommar så vackert nu!


Och faktiskt verkar det som olivträdet börjar vakna till liv igen.
Jag tror att jag ställde ut det för snabbt. Jag brukar alltid "lufta" det några gånger innan jag ställer ut det men i år så glömde jag det kvar ute och sen dess har det stått på altanen. Bladfritt. Men nu så kommer det små knoppar.
Har lärt mig att även om jag inte har gröna fingrar så ska jag inte ge upp direkt...Idag har jag varit på besök hos ögondoktorn i Värnamo. En mycket bra sådan. Bara underökning idag men nu är det bestämt att det blir två operationer jag ska göra. Den första kommer bli på semestern förmodligen direkt efter vi kommit hem från vår resa.
Lite otäckt blir det allt men så skönt om jag kan bli av med mina besvär!


Äldste sonen är hemma och mellanlandar och nu har han grillat en massa gott till kvällens middag.
Ha det gott!
KRAM7 kommentarer:

 1. Så vackert. Hoppas ni har en mysig kväll, kram Anette

  SvaraRadera
 2. Oliven är verkligen en lurig rackare. Flera gånger har jag trott att mina har varit döda men icke=))
  Kul att den kommer igen!

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 3. Så kul att din rododendron blommar. Ja olivträd är kniviga. Jag slängde ett i fjol. Hade inte tålamod att vänta på om där skulle komma några blad. Stod utan långt in på sommaren. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Härligt att den klarade sig! : )

  SvaraRadera
 5. Rhododendron som brukar vara så känsliga för flyttar. Kul att det gick bra! De där olivträden brukar ju kunna vara lite bångstyriga. Jag har kastat ett träd på blomtimmen två gånger, men hämtat tillbaka den när den fick blad igen. Haha.

  Skönt att få operationerna gjorda. Det blir nog bra.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Man blir ju så glad när det knoppar och växer:) så fint! Kram Emma

  SvaraRadera
 7. Så kul att det överlevde flytten.
  Vårt olivträd fick sig nog en liten knäpp. Fjolårets löv är liksom lite brända i topparna, men så kommer det nya fina blad, som jag hoppas ska kunna täcka in det ... Kram.

  SvaraRadera