söndag 21 juni 2015

När långhelgen redan börjar ta slut...
Midsommar helgen är på sluttampen. Jag är glad att äldste sonen med flickvän har varit hemma i ett par dagar för nu dröjer det ett tag innan vi kan träffas igen. Och jag är så glad att båda de andra sönerna är hemma efter midsommarfirande på Öland, jobbigt för ett oroligt mamma hjärta (trots att de är 20 och 18...)
Men som vanligt undrar jag vart tiden tagit vägen. Vi avslutar nästan alltid helgerna likadant. Jag ojjar mig över det jag inte hunnit och mannen min är nöjd med det som blivit gjort. 
Han har väl rätt, bättre med positivt tänkande.
Jag känner bara att semestern närmar sig väldigt snabbt. Några småprojekt här hemma som jag vill ha färdigt innan dess. Dels är vi borta ganska mycket och sen vill jag kunna vara riktigt lat de där semesterdagarna. Och om två veckor åker vi iväg...

Vi har haft väldigt mycket att göra på jobbet sista tiden så en del övertid, småprojekt att göra här hemma och så har jag ett "jobb" till nu, jag har ju blivit ÅF av Forever Living. Fortfarande väldigt nytt för mig, det tar lite tid men är jätteroligt.
Hör av dig om du också är intresserad av detta!
(mail: thore.susanne@telia.com)
Idag har jag i alla fall fått en hel del gjort.
Tvättstugan, som väldigt lätt blir ett extra förråd, har jag plockat undan en massa saker som inte ska vara där. Och storstädat. 
Förstår inte varför vi alltid sparar så mycket. Mannen min tyckte att vi ska "låtsas" att vi ska flytta och rensa rejält och så får det bli!
Det har också blivit en del trädgårdsfix, jag har tvättat och strukit och en del annat som jag kan bocka av...

Hoppas ni haft en bra midsommarhelg?!
Och kanske har ni gått på semester redan?
KRAM
12 kommentarer:

 1. Visst är det ljuvligt med semester runt hörnet.
  Jag har två arbetsdagar kvar, alldeles lovely.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nä ,ingen semester här än!
  Vi väntar på sommarvädret mannen och jag.
  Gott att vara sin egen ibland och bestämma semestern själv..............

  Jag förstår din oro över "barnen", man upphör aldrig att oroa sig när de är ute på sitt.
  Min dotter har firat midsommar på västkusten, ute på öarna, och jag var så orolig när de skulle hem i all trafik.

  Ha det gott,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Fördelen med att barnen inte bor hemma är att man inte vet allt dom företar sig och kan därför inte oroa sig lika mycket. Glöm inte att njuta av stunden. Du kommer att hinna med det du ska i alla fall. Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Håller med om tvättstugan, förstår inte varför där samlas så mycket, vi får ta ett ryck där emellanåt, för annars finns det inte plats för det som ska göras där inne...haha. :-) Här jobbar vi 4 veckor till innan det är semester, och då kan man ju hoppas att vädret fattat galoppen att det nu är sommar. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 5. ååå vackra foton ger sommarinspo ♡ ...
  Här har vi haft det ljuvligt /Kram & ha en fortsatt fin Juni

  SvaraRadera
 6. Här är också mycket man vill hinna att göra. Men tiden räcker inte till allt. Ska jobba två veckor till. Sen är det min tur att vara ledig. Så fint du gjort med gräsen. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Nej, det är sällan man hinner allt som står på listan, men att kunna bocka av efter hand särskilt sånt man dragit sig för att göra ett tag, är skönt. Vissa göromål är akuta andra kan vänta lite.
  Gillar gräset!
  Önskar bra start på veckan
  Anette

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Vad spännande med forever living. Hoppas att du bloggar lite om vad som händer med det framöver. Aloe Vera skall ju vara så fantastiskt nyttigt. Jag hade sådana plantor i min trädgård i USA.

  Lycka till!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 9. Sså fint med gräset i gruset mot den grå sockeln!
  Ha det bra och stressa inte!
  Susanne

  SvaraRadera
 10. Märkligt fenomen, att man aldrig är "klar" på söndagskvällen... Och precis som du så vill jag gärna vara "klar" när semester och annan ledighet startar! När man är ledig ska man vara ledig tycker jag!!
  Önskar Dig en fin ny vecka. Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 11. Ja varför är man aldrig nöjd undrar jag! Och min karl är alltid nöjd. Fast hans sätt är ju sundare! Så jag försöker anamma det så gott det går :-).

  Superfint gräs och sten! Så har jag tänkt ha det ungefär i våra rabatter framöver!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Skulle inte vilja ha semester just nu i detta kyliga väder....hoppas verkligen att värmen kommer....men själv tror jag inte på en varm sommar, tyvärr....tur att vi iaf har en vecka att se framemot då vi ska åka till Side....Turkiet är ju ett solsäkert ställe ;))....vi åker i slutet av aug. men hoppas att vi får lite svensk sommarvärme också !!!.....gräs och sten är verkligen fint tillsammans ;))
  Kram bia

  SvaraRadera