söndag 14 juni 2015

Morgonpromenaden

På min morgonpromenad går jag på cykelvägen som leder bort till skogen där jag brukar gå. Förbi stenar och skyltar som jag sett i många många år. Med hundar som går i sin egen takt långt efter mig. De stannar gärna, luktar och tuggar i sig några grässtrån och hamnar Ibland i vägen för nån cyklist.
Vi passerar smörblommor och lupiner som skvallrar om att det snart är midsommar.
Och vi njuter, både hundarna och jag, de dagarna solens strålar letar sig förbi träden ner på vår väg. Som vi känner igen så väl.Söndag. 
Mycket pyssel idag. Har t o m glömt bort blogginlägg idag. Ibland räcker bara tiden inte till...
Men nu är det klart och snart är mannen min och jag klara med ett par andra saker som skulle bli färdigt denna helg, typiskt mig att få det gjort på söndagskvällen.
Bl a ska jag byta telefon, nej tyvärr ingen ny men jag ska ta över mannens gamla (han bytte i november....) för den har mycket bättre minne. Och sånt där tar tid för mig men tur att min tålmodiga man hjälper till!

Ha en skön söndagskväll!
KRAM
6 kommentarer:

 1. Ser verkligen ljuvligt ut...!!!
  Ha en riktigt fin kväll nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Fin promenad väg du har. Vi har varit ute i skogen med hundarna, och Lykke var så glad att ha sin syster med sig. Men nu har vi "bara" en vovven igen:) Måste säga att jag blev sugen på en till:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vi har blåst bort idag IGEN! I fredags var det högsommarvärme och nu är det kallt åter igen... vågar inte ens titta på prognosen för nästa vecka...

  SvaraRadera
 4. Här har det också gjorts en massa den här helgen. Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar. Härliga bilder. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder du bjuder på, Suss!
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder!!!!
  Kram/Maria

  SvaraRadera