tisdag 26 april 2016

Grått..Grått i vårt köksfönster. 
Jag hittade en ljuslykta i helgen. Även den i grått som lampan och krukorna. Har hittat en liten favoritbutik där i Mellbystrand. Blomsteraffär som säljer inredning också.

Sena kvällar för mig nu... Blev en lång dag på jobbet sen promenad och ett kort gympass. Hade inte alls lust med varken promenad eller gym idag men hundarna måste ut och eftersom det är enda vardagskvällen denna vecka som jag hinner träna så åkte jag iväg. Och nu efter dusch så är det väldigt skönt att ha det gjort.
Förutom tvätt som ska hängas så kommer jag hänga i soffan.


Ha en skön kväll!
KRAM6 kommentarer:

 1. Heja dig som ger dig ut ändå. Oftast är det ju skönt efteråt. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Grått är fint, har också mycket grått men nu till sommaren vill jag föra in lite färg här i huset...då menar jag dova färger...skall ha ljus, ljus lila gardiner nu till grått i vardagsrummet...och i sovrummet där vi haft grått och turkos...blir det vitt och ljusrosa ;))...och till hösten blir det väl lite murrigare färger...men det är då det ;))
  Kramis bia

  SvaraRadera
 3. Tycker också heja dig som ger dig ut ändå!

  Grått gillar jag. Det och svart är fina kontraster.
  Funkar alltid i min värld=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så fin lykta. Visst känns det bra när träningen är gjord. Du är duktig. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Snygg lykta. Den bästa träningen är ju just den som blir av. Här är det tränings svacka just nu. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Tror jag vet vilken blomsterbutik du menar, vid Maxi eller? Mycket fint har de. Tänk om vi kunde träffas någon gång när du är här nere, hade varit hur kul som helst att få säga hej och kramas IRL.... Snyggt blev det i fönstret och heja dig som tränar. Kramisar Tina

  SvaraRadera