onsdag 22 februari 2017

En trappa nerKällaren i det här huset används knappt inte alls längre. Jo tvättstugan förstås. Det är fortfarande en och annan maskin som måste tvättas. Annars är det mest möbelförvaring där nere men skönt ändå att utrymmet finns när sönerna kommer hem och bor här.
Förr användes källaren väldigt mycket. Vi hade bara tre sovrum uppe så äldste sonen och mellansonen delade rum medan minstingen fick eget (väldigt litet) rum. Äldste sonen vara bara drygt fem år när han bestämde sig för att flytta ner till källaren. Han ville ha eget rum och gärna en egen våning. Vi bestämde att han skulle prova att sova i gästrummet där nere i ett tag innan vi flyttade ner hans möbler. Och det gjorde han, utan problem, så lagom till hans sexårsdag hade vi gjort om gästrummet till hans rum. 
Och han bodde där nere i källaren ända tills han flyttade hemifrån. 
Som sagt mest möbelförvaring nu men känns inte som nån mening med att göra om nåt där nere ifall vi hittar ett annat hus, ser inte ut så men först riktar vi in oss på stugan i alla fall...Har precis kommit hem från jobbet. Vi håller på att uppgradera vårt system så vi har haft utbildning. Nu väntar Svea på mig, får bli en långpromenad, både hon och jag behöver komma ut i luften.

Ha en skön kväll!
K R A M

9 kommentarer:

 1. Inte ser Det ut som endast förvaring. Fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Tycker också det ser ut som ett fint ombonat rum.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Ser väldigt mysigt ut även om ni bara har det som förvaring. Häftigt att sonen bott där i så många år. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Tycker det är svårt att inreda vår källare, så du får gärna visa mer, för inte ser det ut som bara förvaring.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Hej! Ser ju jättefint& mysigt ut. Ha en skön kväll. Kram Helene

  SvaraRadera
 6. Så skönt atta ha en hel källare som förvaringsplats! Vilken lycka!
  Ibland önskar jag att vi hade källare, som i vårt första hus. Så skönt att ha ytor lite "i skymundan" som inte alla behöver se ;) En vinkällare hade ju suttit fint också haha... ;)
  Ha en fortsatt fin torsdag!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 7. Du har det så fint vännen . o ja gillar ditt svarta. Letar ni annat hus nu me? ja förstår det e ju bra när de kommer hem igen . åh vill inte tänka på tiden då barnen flyttar men man är väl så "trött" på dem då hi hi kram o fin fredag

  SvaraRadera
 8. så fint med inslag av svart i inredning!=)

  SvaraRadera