måndag 20 februari 2017

Ett litet fotouppdrag...


Jag brukar fota en del på helgerna. Det är då ljus och tid finnes. 
I lördags var jag iväg på ett litet fotouppdrag. Fotade nåt helt annat än vad jag brukar... 
En kollega och vän till mig har ett eget gym hemma. Och han tränar mycket. Han behövde några bilder och då tyckte jag att jag kunde fota med kameran istället för att han skulle fota med mobilen. Men det var mycket svårare än jag trodde...Svårt med ljuset, skulle nog haft en svart bakgrund. Och en bättre kamera. Och en annan fotograf, haha. 
Det var i alla fall en ny erfarenhet. Att fota muskler istället för inredningsprylar...

Min bil fungerar inte riktigt som den ska så på onsdag ska jag lämna in den så den får lite vård. Ludvig jobbar på samma företag som mig så han är snäll och låter sin mamma får åka med några dagar. Jobbade samma tider som han idag så jag började och slutade tidigare. Den där halvtimmen gjorde stor skillnad. Kom ut på kvällspromenaden tidigare så vi hann en långrunda i skogen innan mörkret. "Styrketränade" också efter, men här blev det bara lite egen träning innan duschen.

Ha en fin kväll!
K R A M
7 kommentarer:

 1. Visst är det svårt att fota något man inte har fotat innan. Men jag tyckte dina bilder blev hur bra som helst. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Svårt att fota i motljus om man inte + kompenserar. Sen vekar det som att skärpan ligger på väggen och det var ju lite synd när du fotar en sådan vacker kropp. Bara att testa igen tycker jag. Coolt med ett hemma gym. Fina bilder också. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vad kul att fota något nytt!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder, inte minst på musklerna, hihi!
  Ser i ditt förra inlägg att ni rensat vinden, smart drag! Vi hade inte rensat på 15 år, utan bara burit upp mer....inte smart alls! Men nu är den tom,liksom snart hela huset, denna flytt har varit tuffare än vad jag trodde! Kram och sov gott!

  SvaraRadera
 5. Snygging som du fotade:) mycket jobb ligger bakom den kroppen. Kramis

  SvaraRadera
 6. Så kul att fota annat ☺
  Kram mamma c

  SvaraRadera