söndag 19 februari 2017

Sällskapssöndag


Detaljer.
Tycker det är viktigt med små detaljer i inredningen. Ser ofta på både bloggar och på instagram så mycket fina detaljer. Där varje liten detalj är så genomtänkt, det gillar jag.
Vi skulle behöva lite fler detaljer här hemma nu, för att förändra, även om det är med små medel.

Mannen min tycker för övrigt att det är väldigt roligt att jag är så noggrann med hur de ska stå. När han dammat så radar han upp sakerna som ett luciatåg sen får jag komma och "gruppera" och ändra på hur de står, flytta de nån liten centimeter fram och tillbaka. Det är viktigt, men mest för mig...Nu är vi ensamma igen. Vi har haft sällskap hela dagen. Gustav, Victor och Minna har sovit här i natt och när de åkte hemåt så kom mina föräldrar men nu är det bara mannen in och jag kvar här hemma. 

Vi har fortsatt vårt rensande, nu har vi gått igenom allt som var på vinden. Vi plockade ner allt i höstas och det är inte mycket av det som vi sparat det mesta har slängts eller getts till Erikshjälpen.
Så skönt att bli av med allt det gamla.

Nu blir det soffan och snart ska vi kolla på en spännande serie som vi följer.

Ha en fin kväll!
K R A M

7 kommentarer:

 1. Snygga detaljer. Jag tycker också det är viktigt med detaljer, det kan ändra och komplettera mycket i inredningen.
  Låter som ni haft en mysig söndag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig och skön helg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag är likadan, haha...allt ska stå på ett speciellt sätt ;)....tror inte karlar har samma känsla...inte de flesta i alla fall ;)....idag snöar det lite lätt här, såg att det skulle komma mer snö på onsdag också, vet inte vad jag ska tycka om det. Nu vill man ju ha vår ?!...och då kommer snön ?
  Ha en bra dag !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hehe är lika, är också noga med vart saker ska stå :)

  SvaraRadera
 5. Ha, ha, luciatåget känner jag igen från jobbet när städaren varit framme.
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Hahaha...så roligt! Men visst är det viktigt med detaljer. Önskar att vi hade mer genomtänkt också. Men någongång kanske. Ni har ju jättefint hemma hos er. Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder.
  Ha en bra fortsatt vecka
  Kram Milla

  SvaraRadera