lördag 25 februari 2017

Vårkänsla

Framsidan av vårt hus här på nummer sju.
Här har vi haft strålande väder även idag. Inte mycket sol som kommer på framsidan under dygnets timmar, desto mer på baksidan.
Det var sex grader kallt när jag kom upp men jag har ändå haft riktig vårkänsla. Inte så roligt på utsidan nu när snön är borta och det är allt annat än grönt i trädgården.

Huset bredvid oss som ni kan se lite av är tomt. Länge sedan damen som bodde där flyttade, vet inte varför det inte säljs men jättetråkigt att ha ett grannhus där ingen bor...Vaknade tidigt idag, rädd för att sova för länge när ryggen krånglar. Behöver komma upp tidigt och gå runt och röra på mig så det gjorde jag idag, var uppe innan klockan slagit sex på morgonen. Efter jag gått runt en stund tände jag ljus och la mig i soffan med datorn och kollade på en serie innan vi gick morgonpromenaden.

Dagen har gått i intervaller, jobbat här hemma och sen ryggläge ett tag. Ryggen är bättre idag i alla fall så jag slipper nog ett besök hos kiropraktorn denna gången. Mitt diskbråck som krånglar ibland men klarar mig bra nu, det är långt mellan gångerna i alla fall.
Vi har varit på Erikshjälpen och lämnat fler kartonger med kläder och annat. Mannen min har tvättat min bil som nu är svart igen, jag har testat ett eget recept på chokladbollar och städat. Och så har vi pausat i soffan emellan. 

Ska ta med Svea på en tredje och sista promenad innan mörkret sen blir det nåt gott att äta innan mellon börjar. Ja vi kommer nog se den igen även om jag inte blev så imponerad i lördags...


Önskar er en härlig lördagskväll!
K R A M
6 kommentarer:

 1. Mysig dag du har, skönt att ryggen är bättre. Snygg och stilren framsida du har, jättefint. Förstår att det är trist med ett tomt grannhus, man vill ju gärna se lite ljus från grannarna.
  Vi kommer nog också se mello, fastän jag tycker det är sådär... Med ett glas bubbel blir det säkert bättre;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh låter helhärligt :). Här är det inga vårkänslor ännu :)

  SvaraRadera
 3. Vi hade strålande sol men kallt idag. Nu tittade jag ut och såg att det snöade igen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Alltid lika mysigt hos er skulle oxå vilja ha såna rabatter här utanför så ska nog kolla lite i sommar. Tråkigt att inte andra huset säljs säger som du
  Vi hade oxå strålande sol sen kom snö i massor så tråkigt
  Fin söndag kramar

  SvaraRadera
 5. Diskbråck är inget kul. Jag har också problem med ryggen. Ska faktiskt till min kiropraktor i morgon. Går även och får medicinsk ryggmassage. Gör väldigt ont när man är där men blir bättre sedan. Tråkigt att ni inte har någon granne. Men det kan ju vara lugnt och skönt också. Ibland hade jag önskat att en av våra grannar hade flyttat. Hoppas din rygg är bättre i dag. Ha en fin dag. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Här är det massa snö och inte alls vårlikt. Fint du har runt huset. Hoppas ryggen känns OK idag. Kraaam Pia

  SvaraRadera