söndag 26 februari 2017

Klart för flytt......ja nu har vi ju inget nytt hus på gång här hemma. Men vårt hus är snart rensat från allt gammalt som inte ska vara kvar och det underlättar om det skulle bli en flytt.
Idag var det kökets tur att städas ordentligt.


Vi plockade ut allt från alla skåp, lådor och hyllor. Städade ordentligt och ställde tillbaka det som vi ska behålla. Rensade ut udda tallrikar, glas och slängde sånt som blivit för gammalt.
Upptäcker ju en massa som finns där i skåpen. Tre paket med pärlsocker är ju alltid bra att ha... En massa olika sorters mjöl och andra ingredienser till bröd som jag testat. Och jag som inte kommer baka alls lika mycket nu längre. En del slängdes och en del fick vara kvar ifall jag får för mig att baka med nåt av det igen.
Så skönt med varje sak som städas ordentligt, lite har vi kvar att sysselsätta oss med men vi har kommit en bra bit på väg.
Vi hade så fullt upp mannen och jag i köket idag så vi glömde vad det var för dag... 
Vi firar 23-årig bröllopsdag idag!
Nu har vi ätit en god middag och snart ska jag sätta mig i soffan med gott samvete. Trots att helgen började i slow motion för mig så har vi nu fått en hel del gjort.

Har ni haft en bra helg!?
K R A M


11 kommentarer:

 1. Men så skönt att få rensat ordentligt. Jag håller också på lite med det, tog mig an matkällaren nu i eftermiddags. Det är helt otroligt vad man samlar på sig mycket saker.
  Du har det så jättefint och ordningsamt hemma hos dig. Hoppas ni så småningom hittar huset som passar er. Lycka till med det.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att rensa ur, lite som en befrielse tycker jag. Vi fick jättemycket rensat när jag flyttade ner jobbet till källarplanet, och vi har vari duktiga genom åren att rensa ur vartefter.
  Så himla fint hus ni har med en vita fasaden. Vill också ha ett vitt, inte brunt som nu..
  Hoppas Ni får någon ny granne så huset inte står tomt bredvid!
  Ha de gott, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Så duktiga ni är och det är ju toppenskönt när allt är klart och färdigt rensat.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Det är så skönt när man rensat ut. Det skulle vi också behöva men det tillhör inte favvo sysslan här inte. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Skriver grattis här oxå
  Gud så skönt det är när man har rensat . vi rensade massa då vi flyttade men har bestämt att vi ska rensa lite mera i vår oxå så det inte läggs på hög igen .
  fin start påp vckan o du sååå fint iköket kramar

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev. Grattis på bröllopsdagen. Njut nu på kvällen. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Grattis på bröllopsdagen!🌹
  Hoppas att ni haft en mysig kväll!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Det är så skönt att rensa ut så där. En befrielse verkligen. Ibland undrar man hur man tänkte när man sparade vissa saker. Jag som nyss har flyttat till lägenhet har verkligen fått rensa ut.

  Ha en fin start på veckan.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Ja jag har haft en toppenhelg! Har också fått en hel del gjort! Rensat linneskåpen. Äntligen!!!! Har tänkt gjort det sedan i somras, typ... ;) Så skönt för er att ha rensat ut allt gammalt... Jag är också i en sådan fas, att jag ska göra det samma. Har inga planer på att flytta, men NÄR vi ska göra det, så ska det vara rensat på "skit". Jag ska ta ett rum/ett skåp i veckan typ... och rensa ut och göra mig av med. Ska bli så skönt. Det blir ju lätt rätt mycket saker som bara blir kvar här och där i skåp och lådor, när man är ganska många i ett hem...
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 10. Så härligt att rensa ut, och vad duktiga ni är som gör det. Inte dumt att fira bröllopsdagen så. ;) Grattis i efterskott. Kram Annika

  SvaraRadera