lördag 4 februari 2017

Vitt igen


När vi gick första promenaden voffsan och jag idag på morgonen så kändes det som det haglade i slutet av promenaden men när vi kom hem övergick det till snö. Blev det vitare och vitare ute.
Vi gick också en runda till stan och då snöade det ännu mer. Så nu har vi vinter igen, tyvärr milt så det vita är väl snart borta...Jag har börjat gå igenom gamla kläder och annat som mannen min har plockat fram från förrådet men tröttnade snabbt. Får packa bilen nån dag och åka förbi Erikshjälpen. 
Har även haft tid att koppla av med inredningsmagasin och bok.Ska fixa mig i ordning nu för snart ska vi till goa vänner och sedan vidare på fest.
Ha en härlig lördagskväll!
K R A M10 kommentarer:

 1. Usch, så trist med snö igen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. det låter som om ni har en trevlig kväll framför er !!
  Själv är jag lite "sliten" efter gårdagen och ska mysa ner mig i soffan med lite popcorn :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Fint med så mycket snö! Här känns det nästan som vår... Men jag vill faktiskt ha mer vinter :)

  SvaraRadera
 4. Oj det var inte lite snö. Här är det knappt ett dugg. Hoppas du hade en trevlig kväll. Kraaam pia

  SvaraRadera
 5. Här på Öland gick det snabbt över i regn och höll i hela dagen.....På bilden med tidningen Lantliv är det en bok oxå....undra bara om den är bra ....är inne i en läs period och söker böcker... Hoppas du hade en trevlig kväll igår....Kramar Lena i Fäejestaden

  SvaraRadera
 6. Snö är ok, men hos oss kom det bara isregn, så nu är det nästan omöjligt att gå ute..
  WIC är jag sugen på i ett rum som står till övers nu när huset blir tomt på barn som flyttar hemifrån... Tid i köket...?? Jag tillbringar timtal i köket varje dag... Ibland hatar jag det och ibland älskar jag det !
  Ha det gott kram Kate

  SvaraRadera
 7. Snön känns som den kan få utebli nu. Vill gärna ha lite vår i stället. Att rensa är inte alltid lätt. Men när det är gjort är det en härlig känsla. Hoppas du hade det trevligt på festen. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder:)
  Är det en bra bok du läser?
  Ha det gott
  Milla

  SvaraRadera
 9. Vi hade en konstig form av hagel i fredags. Lite mjukare än vad man är van att hagel är, men betydligt hårdare än snöflingor. Det liksom fräste i luften, när det föll!
  Hoppas det blev en lyckad fest igår!
  Kram/Maria

  SvaraRadera