fredag 31 mars 2017

Grå fredagGrått och trist väder ute. 
Och en grå och trist bloggerska...
Känner mig inte alls på topp. Mycket grubblerier och oroliga tankar hos mig just nu. Och de flesta helt i onödan förmodligen... Men typiskt mig, i alla fall nu, kanske är det för att det är mycket som händer runt mig eller kanske har det med min ålder att göra?!
Jag vet inte och jag kan inte styra över de där orostankarna men jag jobbar på det och försöker tänka mer positivt. Grannen kom förbi härom kvällen och firade mig, fick en flaska vin. Och en passande sådan till en nybliven 50-åring.
Och visst blev det ett rejält 50 årsfirande! 
Några av mina vänner tog med mig ut första mars, som ni kan läsa om här och sen har jag firats hela månaden.
Verkligen tacksam för alla nära och kära jag har!Minstingen är hemma över helgen och det känns bra. Vi ska snart börja med fredagsmaten tills han kommer hem från gymmet. 

Önskar er en mysig fredagskväll och en härlig helg!
K R A M10 kommentarer:

 1. Skickar en lång varm kram. Orostankar är inte de lättaste att få ur huvudet men jag hoppas att du snart känner dig gladare igen. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Fina bilder på dig, härliga kläder.
  De där orostankarna är så jobbiga, men du har rätt inställning och det är det bästa. Man får påminna sig själv om att det kommer bli bra, det tar lite tid med det blir bättre. I början av maj har det gått ett helt år sedan jag blev sjuk och allt vad det innebar. Och det har tagit tid att "bli mig själv igen", men det är på gång det känner jag.
  Ha en skön helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ibland har de där orostankarna en förmåga att bli så stora och ta sådan plats, så det knappt finns plats för något annat. Men du är ju ändå medveten om dem, det är ju alltid något. Ring om du vill!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. åh gumman du är grå och FIN! så det så
  ja det där me grubblerier känner ja igen trodde ja va nr 1 på det ? typiskt mej oxå fast onödigt i bland
  hoppas allt ordnar sej Njut nu utav minstingen så får du bort lite tankar
  Fin lördag rara du kramar

  SvaraRadera
 5. Snygg du är, även om du känner dig grå. Du ser inte grå ut. Hoppas du mår bättre och kan njuta helgen. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Så jobbigt med orostankar. Hoppas det känns bättre snart. Kram.

  SvaraRadera
 7. Hoppas det snart ljusnar för dig. Själv känner jag mig också ganska mörk och försöker verkligen bli på bättre mood, har än så länge lyckats sådär. Får jobba vidare helt enkelt. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Det kanske är våren som spökar...vår nedstämdhet. Sen kan ju livet inte alltid vara på topp !!
  Hoppas iaf att du snart känner dig på bättre humör ;))
  Ha en fin helg !
  Kram bia

  SvaraRadera
 9. Finaste du, känner igen det där, jag är också en grubblare både på gott och ont. Det är lätt å säga att man bara ska flyta med och ta dagen som den kommer... och vissa dagar funkar det utmärkt medan andra inte alls. Ta nu hand om dig min fina.

  SvaraRadera