söndag 12 mars 2017

Hemma igen och Lena Philipsson







Mannen min och jag innan vi åkte på Lena Philipsson igår. Det var alltså i Göteborg vi hamnade. 
Äldste sonen med flickvän körde oss till Göteborg från stugan. De släppte av oss vid Gothia Towers för att åka vidare och träffa kompisar medan vi gick in till hotellet och tog ett glas rött innan vi gick till Rondo. Där fick vi jättegod tapas innan showen.




Hon var så duktig Lena, en show helt i min smak. Hon bjöd verkligen på sig själv. Väldigt rolig och ibland allvarsam, och bra låtar såklart.
Efter showen blev vi upphämtade av sonen igen och åkte tillbaka till stugan. 


Tyvärr urdåliga bilder med mobilen...
Jättenöjd var i alla fall jag över den presenten. Också.

Nu är vi hemma igen efter fyra dagar nere i stugan. Jag har haft hela min familj och mina föräldrar där, det har varit såå mysigt.
Och jisses så mycket gratulationer jag fått från alla håll, jag är jättetacksam!

Dags att återgå till vardagen igen och imorgon ska jag bjuda mina kollegor på tårta. Så först en runda i skogen med hundarna innan jag sätter igång och baka tårtor.

Ha en finfin söndagskväll!
K R A M






7 kommentarer:

  1. Grattis så mycket i efterskott! Jag kan bara instämma i att det är svårt att identifiera sig som 50-åring. (Jag blev 50 i fjol). Kul med Lena Ph! Vi såg den showen i Norrköping i höstas.

    Kram // AH

    SvaraRadera
  2. Vilka mysdagar och en kul helg med Lena Ph.
    Kram mamma C

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig överraskning!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Nostalgi för mej !!!....när jag bodde i Göteborg var vi ofta på Rondo ofta !!...bl.a. såg vi After Dark där, när de var nya i gemet, hihi....men det var länge sedan och jag och Crister Lindarw är nästan lika gamla !!...han är väl något år äldre än jag ;)).......men jag känner mej nästan yngre än min dotter som snart fyller 22 år !!!
    Och kom ihåg....man är inte äldre än man gör sej !!........
    Kram

    SvaraRadera
  5. Underbart när man kommer iväg på roligheter som blir lyckat. Sånt behöver man emellanåt.
    Ha en bra start på veckan, Suss.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  6. Jag heter Bekteshi Jehonna från Stockholm, jag är en läkare av yrke. för bara några veckor sedan läste jag online-kommentar om den här stora mannen Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Få brådskande lösning för att få tillbaka din ex kärlekspartner inom 24 timmar. Han kommer att ringa dig på telefon för att be om ursäkt, omedelbart din kärlekspartner återvända hem till mer kärlek och förtroende.
    de flesta av dessa kärleksförfaranden är mycket enkla och enkla att förstå och öva.
    som sådan kan var och en göra sig förbi denna kärleksförtrollningsförbjudelse för att få tillbaka kärlek och förtroende från din ex kärlekspartner.
    Du kommer också att få bra moraliskt och andligt stöd från Great Dr.Oduduwa Love Spell Temple via hans personliga e-post:
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscribber
    Dr.Oduduwa farfar till alla kärlek stavhjul och svarta magiska trollformler för att få tillbaka ex kärlekspartner och också sätta

    SvaraRadera