tisdag 31 januari 2017

Arbetsrum?
Så här ser det ut i vårt arbetsrum just nu. Mitt skrivbord fick flytta ner till stugan. Både mitt och sonens behövs där nere. Tills vidare. Båda kommer nog tillbaka i sommar...
Vet inte hur vi ska göra här inne. Funderar på att ta upp ett gammalt skrivbord och måla om. Det skrivbordet dök också upp under alla kartongerna i pannrummet i källaren nu... Vi har målat det vitt men det behövs målas igen och jag funderar på att måla det svart nu istället.
Skulle passa i vitt nere i stugan men där kommer det inte finnas nån plats för det sen. Förutom soffor och sängar så kommer det vara möbler för förvaring där.
Just nu är det ju inte nåt arbetsrum utan ytterligare ett rum som förvarar möbler...
Måla skrivbordet svart, flytta in hyllorna i sovrummet, ställa in ett av de svarta skåpen och köpa ett nytt till vardagsrummet? Eller helt enkelt låta det vara så här tills vi är färdiga i stugan så vi vet hur det blir med alla möbler, smartare men inte lika roligt, haha.Kväll redan och andra promenaden är avklarad. Så skönt att komma ut direkt efter jobbet efter en hel dag inne på kontoret, eller jag kom ju ut en runda mitt på dagen också. Och på morgonen. Tur att jag har min vovve. Vi brukar gå en mil om dagen och det behövs både som avkoppling och för vikten...


Skön kväll till er!
K R A M

4 kommentarer:

 1. Kan inte låta bli att fnissa lite... jag har "soffbekymmer" jag. Vill byta soffa, men vet inte hur jag sak få till det, då jag tänkt skänka iväg soffan vi har, och de som ska få den inte har plats än... ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Du får nog till det till slut tror jag. Svart är alltid snyggt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. I very much like your pattern it's beautiful,thank for sharing good i dea !

  หนังใหม่

  SvaraRadera