måndag 30 januari 2017

Ordning och reda


Ja det har vi försökt att få den här helgen, eller i källaren har det bara blivit oreda. Än. Finns en del kvar där som ska gås igenom. Mest mitt...
Vi fick nån känsla när minstingen flyttade, även att vi då hade fått ordning där nere, att vi skulle rensa. Allt. Även det som var fint packat i kartonger i förrådet. Men som mannen min sa, kommer vi nånsin använda detta igen?! Nope. Och då är det ju ingen mening med att spara sakerna. Nu känns det ännu mer så när killarna flyttat (nästan) alla sina saker. 

Tror nog att det är så hos de flesta att man sparar en massa saker så länge det finns plats...Vi har en korg i köket för post. Och där samlas allt!
Även den är städad och viktiga papper är sorterade i lådor i arbetsrummet. 
Har varit ute på kvällspromenaden med Svea, fick såklart duscha henne igen. Det gör så mycket om det bara är nån minusgrad. Själv ska jag ner i källaren och göra nån enkel styrketräning innan jag tar min dusch. Vi har en gammal träningscykel som står där nere också (den kom fram nu när vi städade...) den ska jag testa lite med.


Hoppas ni haft en bra start på veckan!
K R A M7 kommentarer:

 1. Veckan här började med tvättstugan...sen blir det bara roligare för varje dag, hihi...färd mot helgen !
  I morgon tror jag att jag ska besöka ett köpcentrum utanför stan...där ligger även IKEA !
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 2. Så härligt att röja och slänga. Duktig du är. Det borde vi också göra, har hur mycket som helst som vi behöver rensa ut.
  En korg för post borde jag skaffa, nu ligger allt på en stol i köket:)
  Det är riktigt trist hundväder nu, jag doppar Lykkes tassar i en liten hink med vatten när vi kommer in.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. jo men de säger ju man ska rensa ofta
  o jhar man inte använt det de senaste 1.5 året så kommer man inte använda det någon gång mera =kaste eller skänk o ja så är det nog o gud så skönt med rensat o fint sen .

  fin tidag o fortsatt vecka kram kram

  SvaraRadera
 4. Rensa känns alltid bra. Har ställen jag skulle behöva ta tag i. Men det får komma senare. Ha en fin dag kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Jag har sådan lust att rensa just nu. Men just nu finns inte tiden och det är så rörigt då vi håller på att renonvera på ovanvåningen så alla möblerna där är utspridda lite varstans i huset. Kanske bidrar det till att vilja rensa, för att få undan. Men det får bli när vi är klara.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. I really like your new decorative designs! it's so beautiful so much and good idea on site.

  หนังใหม่

  SvaraRadera