fredag 27 januari 2017

Fredag!


Redan fredag igen. 
Fast jag jobbat "hel" vecka så har den gått väldigt fort. Känns mer och mer som att tiden bara rusar på, vet inte om det har med åldern att göra men jag tycker att veckorna bara går snabbare och snabbare....


Skönt att ha ett nystädat hus här hemma och jag ser fram emot en helg med mys och en massa tända ljus.Ikväll blir det mys med goa vänner, ska på tjejträff igen. Och imorgon blir det mys med äldste sonen och flickvän som kommer hem.
 Skönt att ha ett par lediga dagar framför sig igen. Och det är skönt för Svea att inte behöva vara själv så mycket, det blir lite mer ensamtid för henne nu men hon brukar hoppa upp i mattes säng och sova tills jag kommer hem igen.

Bäst att ge sig ut på promenad nummer två med mannen min och den fyrbenta innan jag ska åka iväg och äta en massa gott.


Önskar en en finfin fredag och en härlig helg!
K R A M


8 kommentarer:

 1. Så fint du har det, snyggt och stilrent. Förstår att det kan bli lite ensamt för Svea nu, men hon klarar det säkert jättebra. Lykke är också ensam hemma på dagarna tills jag kommer (fast hon har ju alltid varit ensam i och för sig), så vi försöker att inte lämna henne hemma på helgerna, då får hon följa med överallt.
  Ha en mysig kväll med vänner
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig kväll och en härlig helg !!
  Kramis bia

  SvaraRadera
 3. Så fint du/ni har det. Ha en fin och bra helg.
  kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Så fint hos dig!
  Ja, visst går väl tiden fortare ju äldre man blir???
  Kram och ha en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Du har det så fint hemma hos dej svart o vitt gillar ja
  Härligt med ledig helg här blir jobb så bästa att inta sängläge
  fin helg då fina du kramar

  SvaraRadera
 6. Åhhh, vad kul att se matrummet från en vinkeln... Ni har lite öppen planlösning med andra ord! Riktigt snygg! Ja, blir lite ensamt för Svea att ligga själv nu. På så sätt har våra hundar haft det gott med att jag jobbat hemma.
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera