torsdag 19 januari 2017

SoluppgångSåå vackert att promenera vid havet när det är soluppgång och dagsljuset kommer. Vi hade riktigt fint vinterväder där på kusten i helgen.


Riktigt kallt var det också men Svea tokan hoppade gladeligen i havet och tog sig ett snabbdopp. Hon gör av med dubbel energi när vi går där nere. Så mycket att upptäcka och alltid lite skum från havet som hon gärna jagar.


Även vackert utanför vår stuga. Inte så vackert med all grävning och byggnationer som är på gång... Den lilla byn vi har vårt andra boende den växer rejält. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt?!
Som tur är så blir det en bit ifrån oss i alla fall. 


Lite vit snö som ligger kvar på Hallandsåsen.Idag har jag varit och shoppat. En del praktiska saker som behöver fyllas på i stugan nu när det blivit permanent boende för killarna. Jag har också letat presenter för imorgon firar vi en födelsedag i familjen.
Ikväll  kommer mellansonen hem och äter och då blir mamman i det här "barn"tomma huset glad.


Snart helg igen mina vänner!
K R A M
7 kommentarer:

 1. Härliga vinterbilder !
  Och visst saknar man barnen !....nu kommer dottern hem om tre veckor (ska vara borta i fem veckor) hon ringer från Argentina lite då o då, senast idag, och det tycker vi naturligtvis är bra ;)...nu skulle dom ut och bada ;))
  Ha en fin kväll !
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Heeeeelt magiskt <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh, så vackert!
  Ha en fin helg!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Och visst är det otroligt vackert vid havet året om!
  Förstår att det känns väldigt tomt hemma hos er nu när alla barnen flyttat ut. Här är det bara en av fyra som flyttat, men två av de tre hemmavarande sover ofta hos pojkvänner och jag tänkte en natt när det bara var jag och minstingen hemma, att när alla är utflyttade... ja, då blir jag ju ensam här hemma de gånger som mannen är borta i jobb... lite jobbig tanke, faktiskt.
  Kram/maria

  SvaraRadera
 5. Waooo fantastiskt vackert❣
  /Kram

  SvaraRadera