tisdag 17 januari 2017

StrandpromenadMin arbetsvecka har startat idag, har känts som måndag hela dagen. Skönt med en kort vecka, jag mjukstartar det här året.
Har varit i stugan i helgen och gått flera promenader längs havet. Ett måste när vi är där, dras liksom dit. 
Strandpromenad låter väl inte så lockande nu men det är så vackert med havet. Oavsett årstid.Vår strand i Hemmeslöv med Båstad i bakgrunden.
Första gången vi är där nere och det är minusgrader. Så det var en fin "vit" sand .
Innanför sanddynorna så är det gångväg som vi brukar ta på vägen tillbaka. Blir jättebra sen när jag vill gå vid havet men inte hundar får vara på stranden då kan vi gå där och ändå se havet.


Hade både tid och energi när jag kom hem från stugan igår, och så var jag tvungen att sysselsätta mig så jag inte saknade sonen hela tiden...Städade ur båda kylskåpen. Ja vi har ett extra som vi köpte för flera år sedan för vi tyckte aldrig vi fick plats med allt i kylen. Det får vi nu. Så det lilla extra vi har ställer vi undan nu. Jag städade också lådor i badrummet. Sån skön känsla för varje utrymme som blir städat. 
Ikväll fortsätter jag med fler lådor eller ska jag ta tag i minstingens rum. Hans säng är kvar där, fick bli en mindre nu i stugan, och det får den vara så han har kvar sitt rum när han kommer hem. Ska städa ordentligt och flytta runt lite möbler. Igen. Många rum känns nu bara som en plats för möbler, här hemma, rum som inte används. Skulle verkligen passa att hitta ett mindre hus nu.


Skön kväll till er!
K R A M10 kommentarer:

 1. Visst är havet underbart, oavsett årstid och väder. Det är ju bara att klä sig och njuta :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. havet är ju alltid underbart nästan i alla fall. Stormar det så kanske man kan låta bli att mysa. men häftigt ändå. vad du är flitig med städning och röj. jag är bara lat och trött just nu. Kraaaam pia

  SvaraRadera
 3. Men du så underbart :). Måste vara fantastiskt att kunna komma nära havet :)

  SvaraRadera
 4. Älskar havet. Det kan vara både dramatiskt och rofyllt på samma gång. Härliga bilder. Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Men jag tror vi har likadana jackor. Älskar min, men tyvärr är dragkedjan trasig.
  Härligt med havet även vintertid. Måste vara den stranden vi badade vid när vi var nere för ett par år sedan och då hade vi Doris med.
  Förstår din vånda, men snart känns det bättre ska du se.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Låter superhärligt att kunna ta strandpromenader.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Det ser helt underbart ut. Stockholm med omnejt är isgator mestadels. Det ser ni ut att slippa och kall havsvind kan man klä sig mot eller för :)

  SvaraRadera
 8. Vad mysigt!
  Nu längtar jag också till stugan <3

  SvaraRadera
 9. Det är ju helt klart nåt visst med havet.
  Kram Petra

  SvaraRadera