måndag 9 januari 2017

Olika inredningsstilar


Köpte mig ett par nya inredningsmagasin. Nu när julsakerna försvann var det inte så intressant med jul inredningsmagasin heller... Kul med lite ny inspiration. Har inte läst de än bara bläddrat igenom de.

Dessa magasin är mycket de stilarna jag är inne på nu. 
En modernare med murrigare möbler och en mer lantlig med mycket vitt. Och det är så våra hem ser ut/kommer se ut. 
Här hemma har vi flera mörka möbler och lite "modernare" stil, i stugan kommer det bli lantligare, mycket vitt med brytning av trä och korg. 
Så är tanken nu i alla fall, jag kanske kommer ändra mig...


Svea och jag har varit ute på vår kvällspromenad. Vi gick i skogen för att hon inte skulle bli så skitig. Här har vi nu flera plusgrader och blask så tyvärr försvinner snön nu. Idag har jag varit på ett mindre trevligt besök, på Kvinnohälsovården och gjort ett cellprov. Eftersom jag haft cellförändringar tidigare så får jag gå på extra kontroller vilket jag är tacksam för. De där kontrollerna är jätteviktiga!
Såg en väldigt bra men sorglig film igår om en tjej som fick cancer. I denna filmen var det bröstcancer.
 Kan verkligen rekommendera filmen men ha näsduken till hands!Nu ska jag gå en trappa ner, tvätta och fortsätta med objekt utrensning.
Mannen min påpekade att det var en massa ljuslyktor kvar där nere. Trots att det är en hel del här uppe! Och i stugan... Ja ja får nog packa en kartong och ta med till Erikshjälpen.


Hoppas ni haft en bra start på veckan!
K R A M

5 kommentarer:

 1. Det är kul att få inspiration och kunna förnya. Snart är det dags för att ta tag i sovrummet, så nu ska det funderas, skissas och hitta alla de ingredienser för att få ett sovrum vi ska trivas i.

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 2. Kul med inspiration. Här är det torka på den fronten har ingen lust alls med inredning. Det kanske kommer med nya soffan. Viktigt med kontroller skönt att vi har bra sjukvård. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Jag var själv på cellprov i december. Har aldrig missat ett cellprov men är alltid lika rädd både före och efter. Men är oerhört tacksam att man får kolla sig :)

  SvaraRadera
 4. Jo, snön är tung och blöt just nu men jag hörde något om kallt igen. Blir väl isbanor ute då!!
  Rensa är skönt. Jag ska göra det i min garderob och sen behöver vi gå igenom bastun inne som är förråd. Mycket samlar man på sig!!

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Nytt år nya möjligheter !.........låter som en fin stil i stugan ;)
  När jag känner för det ska jag ändra om i vardagsrummet, har köpt nya gardiner i petroliumgrönt !...kul att fixa
  nya färger där. I köket bytte jag gardiner i går...lite lantligt. Vi har ett hus från 60-talet så vi får nog snart stor renovera...kök och badrum står först ut. Andra rum har vi tapetserat i. Ett inglasat uterum väntar jag också på, hihi...verkar som mannen har funderingar nu (äntligen) och en utrensning skulle verkligen behövas göras här också !!
  Ha en fin vecka !
  Kram

  SvaraRadera