torsdag 26 januari 2017

Svart eller vittEfter julsakerna plockats bort så blir det så tomt i fönster och på hyllor. Så även i år. Köpte nya gröna växter och några krukor. Bland annat denna lilla. Köpte den i vitt först men tyckte inte den passade varken här eller i stugan. Så jag bytte den till en svart istället, och den passade bättre.Köpte också en större modell som står i köksfönstret.
Krukorna kommer från Fröken Funkis.Var på en mycket mysig tjejträff igår, mycket gott att äta och alltid lika trevligt.
Passade jättebra att det var just igår kväll eftersom mannen min var borta med jobbet. Jag gillar inte att sova själv men jag får väl vänja mig nu när inte sönerna bor kvar här hemma.
Det gick bra i alla fall, kom hem sent och läste länge innan jag sov några timmar. Med Svea tätt intill mig i sängen... Jodå den voffsan har blivit bortskämd sen hon blev ensam vovve här i huset.

Nu ska jag tillbaka och jobba några timmar innan det är kvällen. Och då kommer mannen min hem igen.

Ha en fortsatt fin torsdag
K R A M4 kommentarer:

 1. Tack för en mysig träff igår. Fina krukor. Men som du säkert förstår sa hade mina varit vita;).

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 2. Tyckte krukorna var fina som svarta, det hade jag också valt. Tur du har Svea som sällskap när du är själv, då skulle jag känna mig trygg.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så fina krukor! Mattsvart är väldigt fint på krukor!
  Jag gillar heller inte att sova ensam och vill inte tänka på den dag då inget av barnen bor kvar hemma och mannen är bortrest...
  Tur du har Svea! Vår lille vovve vet jag inte om han är så mycket till stöd, haha... Kände mig tryggare när vi hade Rufus, vår store vovve....
  Kul med lyckad tjejträff!
  Skönt att mannen din kommer hem idag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Jag älskar dom där krukorna och har dem i både svart och vitt i mini och small varianten.
  Helst skulle jag vilja ha dem i varje fönster, men de kostar ju lite mer än "vanliga" krukor så jag köper en eller ett par i taget :)
  Kram på dig !!

  SvaraRadera