måndag 2 januari 2017

Inredningsfunderingar

Vi är hemma i huset igen efter fyra nätter i stugan. Men funderingarna runt stugan snurrar ju runt i min skalle hela tiden. Allt från hur det ska gå med takbytet, vilka fönster vi ska ha till vilket typ av skåp som ska stå på en viss plats. Inredningstankarna kan verkligen vänta men de finns ju där i alla fall...
Har konstaterat att en favoritplats kommer bli där rottingfåtöljen står nu. Åtminstone den här tiden på året. Kommer bli en fåtölj med fotpall där eller en schäslong, blir perfekt att sitta framför kaminen och blicka ut över fältet. Men som sagt lååångt kvar tills vi är där.Eftersom vi inte vill flytta runt för mycket möbler när renoveringen drar igång så har vi fyllt ut med en del utemöbler inne. Ingen tv eller internet där ännu men en radio har vi faktiskt. 
Vardagen på det nya året har startat. Blir i alla fall en dag kortare denna arbetsveckan. 
Har en del pyssel att göra men jag tänker mjukstarta veckan. Killarna kollar på fotboll så nu har jag krupit ner i sängen och ska kolla på en spännande men förmodligen snyftig film (sån som killarna inte gillar att se på). 


Hoppas ni haft en skön start på veckan?!
K R A M
4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad spännande med en massa projekt! Ja, sköna fåtöljer med fotpall eller chaise lounge är så mycket bekvämare än en korgstol :-)

  Ha en fin kväll!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Alltså jag tror att det är vi tjejer maken säger.. men guuud du håller ju lalltid på med funderingar o tjat om sånt där då ja redan började pratat om vårgardiner o nyya lampor ha ha han fick fnatt på mej

  Önskar ett bra år med mycket fixande ppå kramar o natti va det här

  SvaraRadera
 3. Hoppas det blir ett bra nytt år...även inredningsmässigt ;))
  Önskar dej en god fortsättning....
  Nyårskram bia

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en god fortsättning. Kram Anette

  SvaraRadera