måndag 13 februari 2017

Söndagsfrukost





På helgerna är det extra gott med frukosten. När man kan äta i lugn och ro, kanske göra något extra. Igår gjorde jag kesoplättar till mannen och mig.
Gott och nyttigt.
Går att ha många olika alternativ till. Jag hade kvarg och hallon till.



Vi lyxade också till det och åt en med vispad grädde också.
Bra start på en söndag. 

Recept:
100 gr keso
1 ägg
0,75 msk fiberhusk
lite salt

Blanda i matberedaren och stek de i kokosolja. Det blev 4 stycken på den här satsen.


Ny vecka är igång igen, och ja ni vet det där med måndagar och fredagar, återigen undrar jag vart tiden tar vägen.
Lite mer energi i kroppen nu. Har promenerat och nu ska jag hoppa på den där träningscykeln innan middagen.
Kanske går jag igenom nån kartong också.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!
K R A M







5 kommentarer:

  1. Vilken god frukost du gjort, den skulle jag gärna prova.
    Skönt att du känner dig lite piggare igen.
    Ha en fin kväll
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Men åhhhh va gott det såg ut. mums o fina bilder som alltid
    ja du Hur fort går helgerna inte .. swich bara ... va mysigt att va i stugan o mysa .
    Hoppas veckan har börjat bra. STOR kram

    SvaraRadera
  3. Mmmm så gott! Och visst går veckorna fort!
    Förstår att det är svårt med levande grönt i stugan. Jag som också drömmer om ett andra hem, har tänkt att man får väl lov att ha konstgjort grönt där. I alla fall när huset kommer ligga ca 50 mil bort... Tur att det finns snyggt fuskgrönt nuförtiden ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Helgfrukostarna är bara bäst!
    Ser himlens gott ut!
    Kramar Linda

    SvaraRadera