lördag 26 november 2011

Advent/julstök....

Mitt vardagsrum idag på morgonen.
Den stora ljusstaken som passar perfekt i de stora fönsterna fick jag av mina gulliga arbetskamrater som var här innan jul förra året!

Idag har jag haft en pysseldag hela dagen. Vi fixade mossa till ljusstakarna på morgonrundan och sen skulle jag bara göra lite småärenden men det tog som vanligt längre tid än vad jag hade räknat med...

Maken åkte tidigt på fest med sitt fotbollslag. Men efter att Ludvig, Gustav o jag varit på Maxi o handlat och andra hundrundan var avklarad så har jag plockat med "julpynt". 
Det tar lång tid för mig att bli färdig och jag stökar till det mycket innan....


Jag sätter fram det mesta redan till första advent. Har inget i rött utan mer vitt, grått o silver. Det röda blir hos barnen och i tv-rummet nere och det får vänta lite....

Nu har jag blivit bjuden på taco´s av killarna och ska försöka bli färdig med det sista "plocket". Tänkte göra en pepparkaksdeg ikväll oxå men det kanske får vänta tills imon.....Ha en härlig lördagkväll, mes amis!!

Kram Suss

2 kommentarer:

 1. Bra smak har dom dina jobbarkompisar ;-)Ljusstaken är verkligen jättefin!! Har själv den mindre varianten o gillar den väldigt mycket! Skulle vilja ha en i samma storlek som du har, men saknar ett bra fönster att ha den i.
  Känner igen mig när du skriver att det tar lång tid att bli färdig....
  Trevlig 1:a advent :-)
  Kram Cilla Branne

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen den ljusstaken! Så gulligt av barnen att bjuda på tacos:)!
  Kram!

  SvaraRadera