torsdag 24 november 2011

Smutsiga hundar.....

Ny fruktansvärt grå tråkigt väder-dag! Vet att jag börjar bli tjatig men snälla lite snö eller åtminstone frost...
Det känns inte som det varit ljust alls de 2 sista dygnen!!

Häromdagen kollade jag på lite gamla bilder när jag väntade på att internet skulle fungera. Hittade den här söta bilden på vovvarna när Svea var liten.
Hon hade ett väldigt behov av att vara nära sin "bror", hon låg alltid precis i jämte honom eller helst lite på.... =).
Och Chippen som alltid varit så snäll mot henne fann sig i detta.

Var ute en timme med hundarna efter jobbet och vi gick bara på gatorna ändå är de kolsvarta och bara måste duschas varje gång.

När jag var hemma i förrgår så var jag ute en långrunda i skogen så de fick springa av sig. Som vanligt sprang de zick zack in o ut från stigen. 
Så kommer Chippen helt plötsligt ut helt svart (in som en Golden ut som en Flat Coated... ) och doftar lite kol!? Vet inte vad han rullade sig i men svart blev han! Han fick bada i ett vattenhål på vägen hem men han blev inte renare...Så här fin var han!
Lite tjurig för han vet att det är dusch och schamponering som väntar....


Mannen min har börjat plocka fram stakar och adventsstjärnor och jag måste fortsätta med städningen i källaren. Ska försöka bli färdig där nere ikväll så jag kan städa m m uppe imorgon.
Funderar på att möblera om i Ludde´s rum också....


Ha en bra torsdag kväll!

Kram Suss


1 kommentar:

  1. Först vill jag verkligen beklaga. Tänker på er. Alltid fruktansvärt är ens nära försvinner, men på något vis blir det mer påtagligt när man är så nära jul.

    Ja, vinter är mer än välkommet här med, men vill först ha ordentlig kyla och tjäle innan snön kommer så fästingarna dör i år.
    Igår när jag hade varit ute och spårat med Dix hittade jag en liten äcklig en krypande på mig. Man tycker att fästingarna skulle vara döda nu i slutet av november?!?!

    Hoppas ni får en mysig Fredag, Kramar

    SvaraRadera