tisdag 15 maj 2012

Awarden


Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med 200 stycken eller färre prenumeranter. Reglerna som gäller är följande;

In order to accept the award, the recipient will:
1. Thank the person who gave you the award.
2. Link back to that person’s blog.
3. Copy and paste the award to your blog.
4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition.
5. Let those blogs know by leaving them a comment.Fick denna awarden av Annelie med den härliga bloggen Svart, vitt & rött.
Virrpanna som jag är så har jag totalt glömt bort att skicka awarden vidare men tänkte göra det nu.
Jättesvårt detta för det finns så många underbara bloggar, jag har i alla fall valt tre bloggar som jag vill skicka den vidare till:


H´s enkla vardag - En härlig blogg som visar mycket snyggt både när det gäller inredning och kläder. Vi har mycket lika smak och har funnits i bloggvärlden ungefär lika länge.
Dianas Drömmar - En underbar blogg med blandning av mode, inredning och goda recept. Hon har 3 söner som jag och samma intresse för bakning. 
House number 11 - En mysig och inspirerande blogg som jag inte har följt så länge än. Hon visar många fina bilder på bl a inredning och söta familjen.


Till alla andra fina bloggar jag gärna besöker och de som kommenterar hos mig, även de anonyma, vill jag ge rosor!!
Nu ska jag skicka några mail och hinna med att titta in hos några av er bloggvänner samtidigt som jag kollar in hockeyn :)


Tjingeling!
Kram Suss

6 kommentarer:

 1. Tack för kommentarer om min blogg! Awarden är du värd! Jag kikar in varje dag :-) Fin tanke med rosorna tycker jag. Nu kikar vi på resten av hockeyn :-) Heja Sverige! Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Grattis till din award som du är så värd med din härliga blogg! kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till din award! Den hamnade helt rätt! Och stort tack för att du tänkte på mig, och dina fina ord om min blogg! Jag blir så glad! Tack!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Suss! Vad kul! Ja visst har vi lika smak, det är så roligt att kolla inne hos dig och förundras och tänka:"nämen har vi likadana"
  jag ska måla en skänk i samma svarta färg som du har på din, för den är så fasligt snygg!
  Kram På dig!
  Helena

  SvaraRadera
 5. Tack söta Suss, vad gullig du är :)Och grattis till din award förstås det är du värd.Ha en härlig onsdag kramar Diana

  SvaraRadera
 6. Grattis till awarden!

  kram

  SvaraRadera