onsdag 30 maj 2012

Nya kuddar

Nu har jag hittat nya kuddar till soffan ute på vår altan, och jag blev nöjd ;)
 Vi är nästan färdiga med allt på altanen men mannen min håller på att måla en bänk som jag köpte. Den var naturfärgad men jag ville ha den vit :)
Mina killar tycker jag är tokig med mina kuddar och filtar som måste in på kvällarna eller när det börjar regna...


Kuddarna hittade jag på Indiska, vita "krukan" är från Ikea, blommor o svarta krukor kommer från Blomsterlandet och ljuslyktan köpte jag på Granngården.

Igår när jag kom hem från jobbet kom det ett par, som jag inte kände igen, gåendes från vår baksida. Givetvis undrade jag var det var för några :) Tjejen och jag hade samma frisör (som oxå bor granne med oss) och hon hade tipsat dem om vårt altangolv som är målat i en lasyr i grått.
Tjejen ville gärna se hur det såg ut i verkligheten mot i en broschyr så hon hade ringt och pratat med mannen min om de fick komma och kolla. Jättekul tycker jag. Vi har varit jättenöjda med den färgen och man kan undra om det blir den på deras altangolv... :)

Mer ärenden idag men hinner jag får det bli en sväng till hundklubben så vovvarna får träning.

Ha en härlig onsdag!
Kram Suss11 kommentarer:

 1. Vad kul att fe kom och ville kika på golvet! Superfin uteplats ni har:) ! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Så somrigt och härligt!! Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Blev jättefint! Hoppas ni orkar springa med dynorna!

  När vi köpt nya utemöbler och sprungit med överdrag för att skydda dynorna, kom tanken på poolhuset upp! Så det var därför vi byggde poolhus, vi orkade inte med allt regnande och springa och skydda dynorna!
  Vi var också inne på grå lasyr, men fegade ur i år, så det blev ädelfärg i år med. Men det är attans så snyggt med grå lasyr! Kul att det dyker uppfrämlingar så där1 Tur du inte låg och solade!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilken fin altan du har. Ser så ombonat ut. Jag förstår till fullo att du vill ha in dina kuddar från regn. De är ju vita och ni har ju inget tak! Sedan tycker jag att du är duktig som orkar med sådant. Själva har vi gamla stolar (skulle kanske behöva nytt) med tygsits på som står under tak men jag tror inte jag skulle orka med kuddar jag behövde ta in varjd dag. Finns så mycket annat man måste göra på kvällarna.
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 5. Bara älskar din fina altan :) kram Diana

  SvaraRadera
 6. Förstår att det blir lite bärande på kuddar in och ut... men det måste det vara värt. För det är ju bara såååååå snyggt på er altan :) kram

  SvaraRadera
 7. Så snyggt ni har på er uteplats! Fina kuddar du hittat!
  Kul, när någon kommer förbi så där och tittar på något man själv är nöjd med!
  Vid vårt förra hus, kom det förbi två familjer som ville ha färgnumren på våra husfärger. ;)
  Ha en fortsatt fin onsdagskväll!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 8. Så smart att få golvet på riktigt!
  Färgen ser ju jätte fin ut, hela altanen för den delen. Så mysigt möblerad och piffad. Ja tänk det funderar mina på med allt som dras ut och in...men de får fortsätta fundera ;)
  Jag hoppas på ett altan bygge i sommar.
  Tack för titten!
  Sussi

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig plats! Och golvet! Vilken härlig färg!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 10. Såg på bygglov för ett tag sen att det finns ett spray man kan spraya på kuddarna så blir de mer tåliga.
  Var hos en familj med barn, och de hade i och för sig kuddarna inne. Men om man spillde och så på dem räckte det oftast att bara torka av dem. Vet inte vad sprayet hette, men har själv tänkt kolla upp det då jag misstänker kladdiga små fingrar i framtiden. Men det kanske gör dem lite tåligare även om man har dem ute.
  Kan ju va värt att kolla upp?!?!
  Kram

  SvaraRadera